Make your own free website on Tripod.com

Sakit lutut

Hajah Kalsom Hj. Sidek dari Bagan Datoh, Perak menghidap sakit lutut kira-kira 10 tahun. Beliau juga sering pitam dan pening. Masalah ini telah dihadapinya lebih dari 40 tahun. Apabila sakitnya menyerang, beliau tidak dapat bangun atau membuat kerja. Ada masa beliau tidak boleh bangun selama dua hari.

Anak beliau telah memperkenalkannya dengan produk Sureco dan bagi mengubati penyakit yang dialaminya, Hajah Kalsom telah menggunakan JUS MENGKUDU dan KOPI CENKUDU. Semasa mula-mula mengambil produk tersebut, beliau mengalami kesakitan yang agak kuat di bahagian lutut dan juga mengalami pening. Walau bagaimanapun beliau terus juga mengambil produk tersebut atas nasihat anaknya yang memberitahunya bahawa kesakitan itu adalah tindakbalas positif yang menunjukkan produk tersebut sedang melakukan perawatan kepada penyakit yang telah dialaminya  selama bertahun-tahun.

Dengan mengamalkan Kopi Cenkudu dan Jus Mengkudu  badan beliau sudah merasa ringan dan tidak mengalami kesakitan seperti yang telah dihadapi sekian lama.