Make your own free website on Tripod.com

Barah Payudara

Puan Siti Rahmah Othman, dari Kg. Padang tembak, Teluk Intan, telah disahkan oleh doktor menghidap penyakit barah payudara. Atas nasihat kawan-kawan, beliau telah mencuba pelbagai jenis rawatan tradisional tetapi semua usahanya itu tidak membuahkan sebarang perubahan yang positif. Pada bulan Julai 2001, beliau telah menjalani pembedahan di sebuah hospital swasta untuk membuang ketumbuhan tersebut. Tidak lama selepas itu, beliau telah diberitahu bahawa terdapat 2 lagi ketumbuhan baru telah dikesan. Kesan dari itu, separuh badan beliau hampir lumpuh dan tangan kanan dan kaki kiri beliau tidak dapat bergerak.

Beliau mula merasa putus asa untuk berubat sehinggalah, pada suatu hari, rakan beliau, Cikgu Mustapa, telah mengesyorkan agar beliau pergi berjumpa dengan Prof. Dr. Sir Mugeni di pusat R&D SURECO di Teluk Intan pada 3 Nov, 2001 kerana pada hari tersebut SURECO sedang mengadakan program Kem Kesihatan. Atas nasihat Prof. Dr. Sir Mugeni, beliau telah meminum Jus CENKUDU SURECO dan setelah mengamalkannya selama 15 hari, beliau telah dapat melihat tanda-tanda penyembuhan kepada penyakit barahnya itu. Pada suatu ketika, ulat-ulat telah keluar dari hidung beliau apabila beliau terbersin. Bengkak pada payudara beliau telah hilang dan tiada lagi sebarang rasa sakit.

AlhamduliLlah, kini Puan Siti rahmah sudah boleh berjalan, bekerja dan menunaikan tanggungjawab beliau sebagai seorang ibu dan isteri semula. Beliau terus mengamalkan Jus CENKUDU untuk mencegah barah dari berulang kembali. Beliau juga sudah kambali sihat dan ceria.